hamburger magGlass
xmenuclose

פניני ערק

250 מ"ל פנינים

המרכיבים לתמיסת ערק:

1/2 כוס מים (125 מ"ל)

½ כפית (3 גר') נתרן ציטרט

1/2 כפית (2 גר') נתרן אלגינט

1/2 כוס (125 גר') ערק

המרכיבים לתמיסת סידן כלוריד:

1 כפית (4.5 גרם) סידן כלוריד

2 כוסות (500 מ"ל) מים

אופן ההכנה:

  1. מערבלים את המים עם הנתרן ציטרט בבלנדר למשך 30 שניות.
  2. מערבבים את הנתרן אלגינט עם הסוכר. מפחיתים מהירות ומפזרים את אבקת הנתרן אלגינט והסוכר על הנוזל. ממשיכים לערבל, תוך כדי הוספת החומץ הבלסמי, עד שהאבקה נספגת ע"י הנוזל. מניחים 30-40 דקות כדי לאפשר לבועות לצאת.
  3. מערבבים בקערה רחבה סידן כלוריד עם 500 מ"ל מים עד להמסה.
  4. מוזגים דרך מסננת את תערובת הבלסמי לספריפיקטור, לוחצים על הכפתור ומטפטפים את התערובת לקערת תמיסת הסידן כלוריד. מניחים למשך דקה.
  5. אוספים את הפנינים במסננת, שוטפים תחת זרם מים קרים, מסננים את עודפי המים ומגישים.
  6. מומלץ כתוספת לקינוח תותים עם קצפת או כנגיעות טעם בסלט.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה