hamburger magGlass
xmenuclose

פניני עשבי תיבול (נענע, עירית)

250 מ"ל פנינים

המרכיבים לתמיסת עשבי התיבול:

1 כוס מים (250 מ"ל)

½ כוס (20 גר') עירית קצוצה, או נענע קצוצה

½ כפית (2 גר') נתרן אלגינט

½ כפית (2 גר') סוכר

המרכיבים לתמיסת סידן כלוריד:

1 כפית (4.5 גרם) סידן כלוריד

2 כוסות (500 מ"ל) מים

אופן ההכנה:

  1. מערבלים את המים עם העירית/נענע בבלנדר למשך 20 שניות.
  2. מערבבים את הנתרן אלגינט עם הסוכר. מפחיתים מהירות ומפזרים את אבקת הנתרן אלגינט והסוכר על הנוזל. ממשיכים לערבל עד שהאבקה נספגת ע"י הנוזל. מניחים 30-40 דקות כדי לאפשר לבועות לצאת.
  3. מערבבים בקערה רחבה סידן כלוריד עם 500 מ"ל מים עד להמסה.
  4. מוזגים דרך מסננת את תערובת עשבי התיבול לספריפיקטור, לוחצים על הכפתור ומטפטפים את התערובת לקערת תמיסת הסידן כלוריד. מניחים למשך דקה.
  5. אוספים את הפנינים במסננת, שוטפים תחת זרם מים קרים, מסננים את עודפי המים ומגישים.
  6. מומלץ כתיבול למנת טרטר דגים או לסלט טאבולה יצירתי וצבעוני.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה