hamburger magGlass
xmenuclose

פסטרמה חזה עוף מעושן ללא עישון

מתקבלת כ-500 גרם פסטרמה

החומרים:

2 יחידות נקיות (1 פרפר חצוי) חזה עוף

1 כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח דק

½  כפית כורכום

½ כפית כמון

½ כפית תערובת תבלינים קיג'ון

½ כפית פפריקה מתוקה

2 כפות מלח עישון טבעי

אופן ההכנה:

  1. מחממים אמבטSousVide ל-°60.
  2. מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול, מכניסים לקערה את חזה העוף ומעסים בתערובת התבלינים עד שהוא עטוף באחידות.
  3. אורזים את חזה העוף המתובל בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה- SousVide למשך שעתיים.
  4. מוציאים את השקית ובה חזה העוף מאמבט ה- SousVideומשתמשים מיד, או מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה