hamburger magGlass
xmenuclose

פתיתים

4 מנות

החומרים:

140 גרם (2 יחידות) בצל קלוף

20 גרם (4 שיניים) שום קלוף

30 גרם (2 כפות) שמן זית

300 גרם (2 כוסות) פתיתים

מלח ופלפל לפי הטעם

1 ליטר מים

Feintip

אתם מוזמנים לגוון ולהוסיף לפתיתים את התבלינים האהובים עליכם; פפריקה מתוקה או חריפה, מעט כמון או גרגירי כוסברה טחונים. בסיום הבישול הוסיפו חופן עשבי תבלין טריים קצוצים או קוביות של ירקות צלויים.

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצל לרבעים, מעבירים לקערת התרמומיקס יחד עם שיני השום וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.
  2. מוסיפים לקערה את השמן ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1, מוסיפים את הפתיתים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 1 דקה/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  3. מעבירים לסלסלת הבישול של התרמומיקס את הפתיתים ומניחים בצד.
  4. מניחים את קערת התרמומיקס במקומה, יוצקים את המים לקערה ומרתיחים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. מנחים את סלסלת הבישול במקומה בתוך קערת התרמומיקס וממשיכים לבשל 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  5. בסיום הבישול מוציאים את סלסלת הבישול עם הפתיתים, נפטרים מהמים שנשארו בקערת התרמומיקס, מעבירים את הפתיתים לקערת הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה