hamburger magGlass
xmenuclose

צ'ורוס ברוטב שוקולד בהשראת נטלי לוין, עוגיו.נט

30 יחידות

המרכיבים לבצק הצ'ורוס:

250 גרם חלב

1 קורט מלח

1/2 כפית תמצית וניל איכותית

60 גרם סוכר

100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

140 גרם קמח

4 ביצים

המרכיבים לטיגון וציפוי:

1 ליטר שמן לטיגון

50 גרם סוכר

1/4 כפית אבקת קינמון

המרכיבים לרוטב שוקולד:

1 מיכל שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

Feintip

שדרגו את רוטב השוקולד והוסיפו קורט צ'ילי טחון וקינמון בזמן הכנת הרוטב.
הצ'ורוס יתאימו להגשה גם לצד רוטב מייפל, דבש, קרם פטיסייר, ריבת חלב או נוטלה.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס חלב, מלח, תמצית וניל, סוכר וחמאה ומבשלים 7 דקות/100°C/ מהירות 3.
  2. מוסיפים קמח ומערבבים 3 דקות/נגד כיוון הלהב/מהירות 3. דוחפים את הבצק לכיוון הלהב בעזרת המרית.
  3. מעבדים את הבצק 13 דקות/מהירות 3, או עד שהבצק מתקרר ומד-הטמפרטורה מורה על 50°C
  4. מפעילים את התרמומיקס 2 דקות/מהירות 3 ובמהלך הפעולה מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה דרך חור המכסה. מעבירים את הבצק החמים לשק זילוף מצויד בצנתר משונן בקוטר 1.5 ס"מ. שומרים בצד.
  5. שוטפים את קערת התרמומיקס ומניחים אותה במקומה.
  6. מחממים שמן בסיר לטיגון לטמפרטורה של 170°C
  7.   מערבבים בצלחת שטוחה 50 גרם סוכר וקינמון.
  8. בזמן שהשמן מתחמם מכינים את רוטב השוקולד: מכניסים לקערת התרמומיקס שמנת מתוקה וקוביות שוקולד ומבשלים 5 דקות/60°C/מהירות 3. מעבירים לכלי הגשה ושומרים חם.
  9. מזלפים בעדינות משק הזילוף רצועות בצק באורך 8-10 ס"מ אל תוך השמן החם. מטגנים 3-4 רצועות בצק בכל פעם. מטגנים עד להשחמה, מעבירים את הצ'ורוס לנייר סופג בעזרת כף מחוררת ומגלגלים מיד בתערובת הסוכר והקינמון.
  10. מגישים את הצ'ורוס חמים ולצדם רוטב שוקולד חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה