hamburger magGlass
xmenuclose

קאיפיריניה של קלמנטינות וג'ינג'ר

החומרים:

150 גרם סוכר חום דמררה

800 גרם קוביות קרח

200 גרם קשאסה

3 קלמנטינות קלופות ללא הגרעינים

2 כפיות ג'ינג'ר מגורר

Feintip

החליפו את הקלמנטינות והג'ינג'ר בכל פרי אחר שעולה על דעתכם; אננס ומנטה, ענבים ירוקים ובזיליקום.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הקרח, הקשאסה וטוחנים 5 שניות/ מהירות 6.
  3. מוסיפים את הקלמנטינה והג'ינג'ר מעבירים למצב מכסה סגור/ לוחצים 3 פעמים על כפתור הטורבו.
  4. מוזגים את הקאיפיריניה לכסות הגשה ומגישים עם קשיות.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה