hamburger magGlass
xmenuclose

קובה במילוי עוף וירקות

14-16 כדורי קובה

החומרים לבצק המעטפת:

150 גרם קוסקוס מלא

100 גרם סולת

240 גרם מים פושרים

1 כפית מלח

1 כפית שמן זית

החומרים למלית:

30 גרם עלי פטרוזיליה טריים

150 גרם חזה עוף חתוך לקוביות של 4 ס"מ

100 גרם טופו קשה חתוך לקוביות של 4 ס"מ

100 גרם בצל קלוף וחתוך לרבעים

150 גרם בטטה קלופה חתוכה לקוביות של 3 ס"מ

1 כפית פפריקה מתוקה

ובנוסף:

1.5 ק"ג מים (או מרק או ציר ירקות)

Feintip

הגישו את כדורי הקובה בתוך מרק ירקות עדין וחמים.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הבצק למעטפת ומערבבים 30 שניות/ מהירות 3. מעבירים את הבצק לקערה ומניחים בצד למשך 20 דקות. שוטפים את קערת התרמומיקס, מייבשים היטב ומניחים אותה במקומה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס פטרוזיליה וקוצצים 10 שניות/ מהירות 8, דוחפים את הפטרוזיליה הקצוצה בעזרת מרית התרמומיקס מדפנות הקערה לכיוון הלהב, מוסיפים את יתר חומרי המלית וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
  3. יוצרים מבצק המעטפת כדורים בגדול 5 ס"מ (כדור גולף).
  4. מרטיבים ידיים. משטחים כל כדור על כף היד, מניחים כף מהמלית במרכזו, סוגרים את הקצוות מסביב למלית ומגלגלים בעדינות לכדור חלק. מניחים את כדורי הקובה בשני מגשי כלי הורומה.
  5. יוצקים מים לקערת התרמומיקס, מניחים את כלי הורומה במקומו מעל למכסה התרמומיקס ומאדים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  6. מעבירים את כדורי הקובה לקערת הגשה ומגישים חם ונעים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה