hamburger magGlass
xmenuclose

קולסלאו

4 מנות

החומרים:

½ כרוב לבן חתוך ל-4 חתיכות

1 גזר קלוף וחתוך למקטעים של 5 ס"מ

1 בצל קטן קלוף וחתוך לרבעים

1 גבעול סלרי חתוך לקטעים

4 כפות מיונז איכותי

מיץ מ ½ לימון

1 כפית מלח

½ כפית סוכר

1/3 כפית פלפל שחור גרוס

Feintip

בא לכם סלט צבעוני יותר? החליפו חצי מכמות הכרוב הלבן בכרוב אדום, הוסיפו פרוסות דקות של צנונית וקבלו סלט רב גוני.

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.
בעזרת מרית התרמומיקס מורידים את הירקות מדפנות הקערה לכיוון הלהבים
קיצוץ אחיד.
2.  מעבירים את הסלט לקערה, מתקנים תיבול ושומרים מכוסה עד להגשה.

להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה