hamburger magGlass
xmenuclose

קונפיטורת תותים דלת סוכר

מתקבל 400 גרם

החומרים:

500 גרם תות שדה חצוי

50 גרם מים

90 גרם סוכר

13 גרם מקריש לקונפיטורה

אופן ההכנה :

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס, פרט למקריש למרמלדה, ומבשלים 5 דקות/ 120 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  2. טוחנים את התערובת 5 שניות/ מהירות 4.
  3. מניחים את מטרפת התרמומיקס במקומה, מוסיפים מקריש לקונפיטורה, מסירים את פקק המידה השקוף וממשיכים לבשל 18 דקות/ 120 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  4. מעבירים את הריבה לצנצנת מעוקרת ושומרים במקום קריר ויבש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה