hamburger magGlass
xmenuclose

קיש במלית גבן עיזים ופטריות

המרכיבים:

מלבן בצק עלים איכותי בגודל של 20 ס"מ X 30 ס"מ (אפשר קנוי, מופשר)

150 גרם גבן עיזים גד (רגיל או עירית)

2 כפות גדושות (50 גרם) גבינת שמנת New York 30% גד

2 כוסות (150 גרם) פטריות פורטובלו פרוסות לעובי 1/2 ס"מ

2 כפות (30 גרם) גרנה פדנו מגוררת גד

Feintip

  • העשירו טעמי הקיש על ידי הוספת עשבי תיבול יבשים או טריים כמו זעתר, תימין או רוזמרין ופזרו מלח ים או שומשום על שולי הבצק.
  • ניתן להחליף את הפטריות בירקות אחרים טריים פרוסים דק כמו זוקיני, עגבניות, פלפלים קלויים, ברוקולי או לבבות ארטישוק.
  • ניתן להחליף את גבינת גרנה פדנו בגבינה קשה או חצי קשה אחרת לטעמכם כמו קשקבל, מנצ'גו או גאודה.

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  2. מניחים את מלבן בצק העלים על נייר אפייה מקומח קלות ומרדדים בעזרת   מערוך לגודל של 30 ס"מ * 40 ס"מ.
  3. מערבבים בקערה גבן עיזים וגבינת שמנת למחית אחידה ומעצבים ממנה עיגול שטוח בקוטר של 20 ס"מ. מניחים את עיגול הגבינה על מרכז הבצק, מסדרים מעל הגבינה שכבה אחידה של הפטריות הפרוסות, מברישים קלות בשמן זית ומפזרים מעל גבינת גרנה פדנו מגורדת.
  4. מקפלים את שולי הבצק פנימה ומורחים בעזרת מברשת את שולי הבצק המקופלים בביצה טרופה. מעבירים את הקיש עם נייר אפייה שתחתיו אל תבנית אפייה שטוחה ואופים בתנור 25 דקות או עד ששולי הבצק הופכים שחומים-זהובים.
  5. מוציאים מהתנור, ממתינים 2-3 דקות, פורסים ומגישים חם
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה