hamburger magGlass
xmenuclose

קצף חלבון (מרנג) יציב להכנת פבלובה ולקישוטי עוגות

מתקבל קצף בנפח 600 גרם

החומרים:

100 גרם חלבון

200 גרם סוכר

20 גרם עמילן לקרם

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 120 מעלות ומרפדים מגש אפייה בנייר אפייה.
  2. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים חלבון וסוכר לקערה ומקציפים 8 דקות/ 80 מעלות/ מהירות 2 עד אשר מתקבל מרנג תפוח ויפה.
  3. בסיום הבישול מוסיפים עמילן לקרם וממשיכים להקציף 5 דקות/ מהירות 2 על מנת שהמרנג יתקרר מעט.
  4. מעבירים את הקצף לשק זילוף, מזלפים על נייר האפייה לצורה הרצויה, מעבירים לתנור ומייבשים במשך שעה וחצי, מכבים את התנור ופותחים את דלת התנור עד שהמרנג יבש לטעמכם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה