hamburger magGlass
xmenuclose

קרם אינגלז

15-20 מנות

החומרים:

1 ליטר חלב
100 מ"ל שמנת
1 מקל וניל ( או כל תבלין אחר)
8 חלמונים
140 גרם סוכר

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקלחת את השמנת, החלב ומקל הווניל/ תבלינים אותם רוצים לחלוט. מחממים את החלב לרתיחה עדינה.
  2. מערבבים את החלמונים עם הסוכר, בקערה ערבוב נפרדת, בעזרת מטרפה לקבלת לקצף יציב.
  3. מסננים את החלב מהתבלינים ומוסיפים אותו בהדרגה לקערה עם הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד.
  4. מחזירים את הבלילה לקלחת ומחממים בצורה איטית ובערבוב מתמיד עד לטמפרטורה של 82 מעלות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  5. מקררים וממשיכים לפי מתכון הגלידה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה