hamburger magGlass
xmenuclose

קרם ברולה וניל ללא אפייה

מתקבלות כ-18 מנות קטנות (כ-50 גרם כל אחת) או 8 מנות קרם ברולה בתבנית הקלאסית.

החומרים:

200 גרם חלב
600 גרם שמנת מתוקה
1 מקל וניל (או כף מחית ווניל איכותית)
100 גרם סוכר
80 גרם חלמונים
25 גרם קרם ג'ל
ובנוסף: סוכר חום בהיר ליצירת שכבת הקרמל

Feintip

שימוש ב-Cream Gel מאפשר יד חופשית בכל הקשור לטעמי הקרם. לדוגמא, לקרם קפה יש להוסיף 2 כפיות קפה נמס או טעמים אחרים כיד הדמיון.

ן.

אופן ההכנה :

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות
  2. יוצקים את התערובת החמה לכלים אישיים, מעבירים לצינון במקרר עד שהקרם נקרש ומתייצב (לפחות לשעתיים).
  3. ניתן לשמור עד לשבוע במקרר.
  4. לקראת ההגשה מפזרים מעל סוכר חום ומבעירים עם ברנר עד לקבלת שכבת קרמל אחידה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה