hamburger magGlass
xmenuclose

קרם ברולה

8 מנות

החומרים:

200 גרם (1 כוס) סוכר

קליפה מגוררת מלימון אחד

1 ליטר חלב

10 חלמונים

50 גרם (½ כוס) קורנפלור

קורט מלח

סוכר לקרמול

Feintip

לקרם ברולה פרווה; החליפו את החלב בחלב קוקוס.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וקליפת הלימון וטוחנים 10שניות/ מהירות 10.
  2. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מוסיפים לקערה  את יתרת החומרים ומערבבים 15 שניות/ מהירות 3. 
  3. מבשלים 11 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2 ומערבבים 2 דקות/ מהירות 2. במידה ויש קצף ממשיכים לבשל 2 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
  4. יוצקים את הבלילה לכלי הגשה אישיים, חסיני חום, ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה. לפני ההגשה מפזרים סוכר על פני הקרם ברולה ומקרמלים אותו בעזרת ברנר או בתנור אפייה: מחממים תנור לחום גבוה, על גריל עליון ומחממים עד להשחמת הסוכר.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה