hamburger magGlass
xmenuclose

קרם גזר קטיפתי פרווה

מתקבל כ-600 גרם קרם גזר

החומרים:

600 גרם גזר מבושל או מאודה

300 גרם מי בישול הגזר

10 גרם fluid gel

מלח ופלפל שחור לתיבול

25 גרם שמן זית לפתיחת הקרם

קליפה מגוררת מתפוז אחד

אופן ההכנה :

  1. שמים בקערת התרמומיקס את הגזר המבושל ומי-הבישול וטוחנים 30 שניות/ מהירות 8.
  2. מוסיפים fluid gel אל הגזר הטחון ומבשלים 9 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 4.
  3. מניחים לתערובת להתקרר ולהיקשר במקרר.
  4. לקראת ההגשה מחזירים את התערובת לתרמומיקס, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן וזית וקליפת תפוז מגוררת, מחממים 6 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 4 ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה