hamburger magGlass
xmenuclose

רוטב בר-בי-קיו

1 ליטר רוטב

החומרים:

1 (200 גרם) בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים
2 (10 גרם) שיני שום קלופות
30 גרם שמן זית
1 וחצי כפיות (10 גרם) מלח
1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
1/2 כפית פפריקה מעושנת
100 גרם סוכר חום
250 גרם עגבניות מרוסקות (אפשר מקופסת שימורים)
50 גרם דבש
4 טיפות טבסקו
100 גרם חומץ תפוחים
400 גרם מיץ תפוזים

Feintip

רוטב הבר-בי-קיו מתאים מאד להגשה לצד סטייקים, כנפיים ועופות צלויים. הוא יכול לשמש גם כמרינדה נפלאה לבשר לפני הצלייה על הגריל.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל והשום וקוצצים  5 שניות/ מהירות 7.
  2. מוסיפים את השמן ומאדים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 60 + 60 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1, ללא הפקק השקוף. מניחים את סלסלת הבישול מעל למכסה התרמומיקס כדי למנוע התזות של הרוטב.
  4. בסיום הבישול מסירים את הסלסלה מעל למכסה, מכסים בפקק השקוף וטוחנים את הרוטב 30 שניות/ מהירות 10.
  5. מעבירים את רוטב הבר-בי-קיו לכלי אכסון, מצננים היטב במקרר לפני ההגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה