hamburger magGlass
xmenuclose

רוטב וויניגרט

ליטר רוטב

החומרים:

250 גרם מיץ לימון

½ 1 כפות חרדל

4 כפות דבש

½ 1 כפיות מלח

510 גרם שמן קנולה

Feintip

ניתן להחליף את מיץ הלימון בחומץ כמו חומץ תפוחים לקבלת ויניגרט תפוחים נאדר.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל החומרים פרט לשמן לקערת התרמומיקס ומערבבים 2 דקות/ מהירות 4.
  2. מניחים את פקק המידה השקוף במקומו על מכסה התרמומיקס ומפעילים את התרמומיקס עוד 2 דקות/ מהירות 6 ומזלפים את השמן תוך כדי עבודת התרמומיקס על מכסה התרמומיקס.יוצקים לבקבוק או כל כלי סגור ושומרים בקירור.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה