hamburger magGlass
xmenuclose

רוטב וניל ללא בישול

מתקבל כ-250 מ"ל רוטב וניל סמיך

החומרים:

30 גרם סוכר חום כהה

7 גרם מסמיך לרטבים קרים

125 גרם חלב

20 גרם דבש

גרגירים מ-1/4 מקל וניל

125 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה :

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס סוכר ומסמיך רטבים וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים חלב, דבש וגרגירי וניל ומערבבים 1 דקה/ מהירות 7. מוסיפים שמנת ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.
  3. מעבירים את הרוטב לבקבוק לחיץ ושומרים במקרר עד לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה