hamburger magGlass
xmenuclose

רוטב עגבניות בסיסי

800 גרם רוטב

החומרים:

2 בצלים קטנים קלופים וחתוכים לרבעים

3 שיני שום קלופות

50 גרם שמן זית

1 ק”ג עגבניות בשלות חצויות (אפשר משימורים)

1 כפית סוכר

עלים משני גבעולי תימין

10 יחידות עלי בזיליקום

½ 1 כפיות מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס

Feintip

השתמשו בעגבניות אדומות ובשלות בעלות טעם עשיר של קיץ.
מומלץ להשתמש בעגבניות תמר שצצות לרגע בקיץ ונעלמות כהרף עין.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, השום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את השמן זית ומאדים 4 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
  3. מוסיפים את העגבניות, הסוכר, עלי תימין, מלח ופלפל ומערבבים 30 שניות/ מהירות 7.
  4. מבשלים 13 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים 2 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3.
  5. טוחנים את הרוטב 7 שניות/ מהירות 10.
  6. מעבירים את הרוטב לכלי זכוכית אטום ושומרים במקרר עד לשימוש. הרוטב ישמר במקרר עד חודש ימים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה