hamburger magGlass
xmenuclose

רוטב עגבניות טריות בקלי קלות

ליטר רוטב שמספיק לכעשר פיצות

החומרים:

1 ק"ג עגבניות טריות (ניתן גם להשתמש בעגבניות איכותיות משימורים)

30 גרם שמן זית

2 שיניי שום כתוש

1 כפית עלי תימין טרי

1 כפית עלי בזיליקום טרי קצוצים

15 גרם מלח

5 גרם פלפל שחור גרוס

Feintip

  • הרוטב ישמר במקרר כשלושה ימים. הוא אינו מתאים להקפאה.
  • בא לכם איטליה? הוסיפו כמה צלפים ופילה אנשובי ובתוך 4 דקות אתם בארץ המגף.

אופן ההכנה בתרמומיקס:

  1. שוטפים היטב את העגבניות וחותכים לרבעים (אם משתמשים בעגבניות טריות).
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים וטוחנים 10 שניות/ מהירות 8 למרקם חלק ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. יוצקים את הרוטב לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.

אופן ההכנה ללא תרמומיקס:

  1. שוטפים היטב את העגבניות וחותכים לרבעים (אם משתמשים בעגבניות טריות).
  2. מכניסים לקערת מעבד המזון (או לכלי מתאים לבלנדר מוט) את כל החומרים ומעבדים לקבלת מרקם חלק ואחיד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. יוצקים את הרוטב לכלי אטום ושומרים במקרר עד לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה