hamburger magGlass
xmenuclose

רוטב פסטו בזיליקום

250 גרם רוטב

החומרים:

80 גרם גבינת פרמז’ן

1 שן שום  קלופה

30 גרם צנוברים

80 גרם עלי בזיליקום

מלח

פלפל שחור גרוס

120 גרם שמן זית

Feintip

בא לכם פסטו קצת שונה? הכינו את הפסטו  מעשבים  שונים-  נענע, פטרוזיליה, כוסברה. החליפו את הפרמז'ן בגבינת פקורינו ולנועזים במיוחד הוסיפו עגבניות מיובשות.

אופן ההכנה:

  1. שוטפים ומייבשים היטב את עלי הבזיליקום.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הגבינה, השום, הצנוברים, עלי הבזיליקום וקוצצים 12 שניות/ מהירות 7.
  3. מוסיפים את השמן זית והמלח ומערבבים 20 שניות/מהירות 7. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה