hamburger magGlass
xmenuclose

רוטב קרמל

מתקבל כ-250 מ"ל רוטב סמיך

החומרים:

200 סוכר לבן
100 מים רותחים
5 גרם מסמיך לרטבים

Feintip

מומלץ להשתמש כבסיס למנות אחרונות או כטופינג לקינוחי כוסות או קינוחי שכבות  וכמובן  בתור רוטב לגלידות.

אופן הכנה:

  1. ממיסים את הסוכר בסיר בינוני ומבשלים לקרמל.
  2. יוצקים בזהירתו את המים הרותחים אל הסיר עם הקרמל וממיסים יחד.
  3. מסירים את הסיר מהכיריים.
  4. מוסיפים לסיר את המסמיך וטורפים היטב בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
  5. שומרים עד שבוע במקרר. ניתן להקפיא ולהפשיר, מומלץ להפשיר במקרר.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה