hamburger magGlass
xmenuclose

תבשיל קארי אדום של חומוס וקייל בהשראת איסה מוסקוביץ'

6 מנות

חומרים:

150 גרם (1 יחידה) בצל לבן קלוף וחתוך לרבעים

3 שיני שום קלופות

15 גרם (2 כפות) שמן קוקוס

2 כפות ג'ינג'ר טרי קלוף ומגורר דק

40 גרם (2 כפות) מחית קארי אדום

1 כפית מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית זרעי אניס

¼ כפית תערובת תבלינים גראם מסאלה

½ כפית כמון טחון

600 גרם עגבניות מרוסקות (אפשר משימורים איכותיים)

60 גרם (4 כפות) חומוס מבושל (אפשר קפוא, מופשר)

60 גרם (1 כוס) עלי קייל קצוצים גס

400 גרם (1 פחית) חלב קוקוס

30 גרם (2 כפות) מיץ לימון

להגשה:

עלי כוסברה

אופן הכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים שמן קוקוס, ג'ינג'ר, קארי, מלח, פלפל, אניס, גראם מסאלה וכמון ומאדים 5 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
  3. מוסיפים עגבניות וחומוס ומבשלים 10 דקות/ 90 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  4. מוסיפים קייל, חלב קוקוס ומיץ לימון וממשיכים לבשל 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  5. מגישים חם בתוספת עלי כוסברה טריים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה