hamburger magGlass
xmenuclose

תבשיל שוקיים של עוף בשזיפים ואורז

3 מנות

החומרים:

1 בצל קלוף וחתוך לרבעים

100 גרם גזר קלוף וחתוך לקטעים  של 4 ס"מ

40 גרם שמן זית

250 גרם שזיפים מיובשים מגולענים

350 גרם יין אדום

500 גרם מים

1 כפית מלח

1/3 כפית פלפל שחור גרוס

2 ענפי תימין מופרדים לעלים

200 גרם אורז

6 שוקי עוף

Feintip

על מנת להעניק לשוקיים צבע שחום זהוב בסיום הבישול אפשר לצלות אותן בתנור הגריל בטמפרטורה של 220 מעלות, מצב גריל עליון למשך 5 דקות.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל והגזר וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את השמן זית  ומאדים 5 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  3. מוסיפים לקערה ארבעה שזיפים, היין, המים, המלח, הפלפל ועלי התימין.
  4. מכניסים את האורז לסלסילת הבישול ומניחים את סלסילת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס.
  5. ממליחים ומפלפלים את שוקי העוף ומניחים אותן במגשי כלי הוורומה. מפזרים את שארית השזיפים בין שוקי העוף. מניחים את כלי הוורומה במקומו, מעל מכסה התרמומיקס ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  6. מסירים את כלי הוורומה. מוציאים את סלסילת הבישול בעזרת מרית התרמומיקס ושומרים את האורז מכוסה וחם. הופכים בעזרת מלקחיים את השוקיים במגשי הוורומה ומכסים את כלי הוורומה. מחזירים את כלי הוורומה למקומו ומבשלים 25 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  7. מעבירים את האורז, העוף והשזיפים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה