hamburger magGlass
xmenuclose

תוספת ירוקה לכל ארוחה

4 מנות

החומרים:

3 שיני שום קלופות

10 גרם שמן זית

300 גרם עלים ירוקים חתוכים לרצועות (בק-צ'וי, תרד, קייל וכו')

1/2 כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

Feintip

זוהי תוספת נהדרת לארוחת צהריים או ערב. הירוקים גם יתאימו היטב לפסטה מבושלת. גוונו והעשירו בכמה טבעות של פלפל חריף, 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי טחון או 2 כפות יין לבן. האריכו או קצרו את זמן הבישול לפי סוגי הירוקים ולפי טעמכם.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס שום ושמן זית וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מאדים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
  3. מוסיפים עלים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  4. מגישים חם מיד.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה