hamburger magGlass
xmenuclose

תפוחי אדמה אפויים בניחוח קארי בהשראת איסה מוסקוביץ'

6 מנות

החומרים:

700 גרם בייבי תפוחי אדמה חצויים

½ כף אבקת קארי צהוב

1 כפית מלח

15 גרם (2 כפות) שמן זית

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
  2. מערבבים את חצאי תפוחי האדמה יחד עם כל התבלינים והשמן, מפזרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה ואופים למשך 30-40 דקות עד להזהבה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה