חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ביצה עלומה

64.5° / 45 דקות

החומרים:
ביצים כמספר הסועדים

אופן ההכנה:
1. מחממים אמבט SousVide  ל-°64.5.
2. מכניסים את הביצים לאמבט- SousVide למשך 45 דקות.
3. מוציאים את הביצים ומגישים חם.

FEINTIP

עכשיו שהכנתם ביצים עלומות, פנקו עצמכם בארוחת בוקר חגיגית עם אגז בנדיקט.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL