חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

בצק לפיצה עבה מושלמת

כמות מנות 2 פיצות עבות
בצק לפיצה

החומרים:

300 גרם קמח לבן רב תכליתי

1 כפית מלח

200 גרם מים פושרים

¾ כפית שמרים יבשים

1 כפית שמן זית

אופן ההכנה בתרמומיקס:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס קמח ומלח ומערבבים 20 שניות/מהירות 4.
  2. מערבבים בקערה קטנה מים, שמרים ושמן זית, יוצקים לקערת התרמומיקס ולשים 3 דקות/פונקציית לישה, מניחים לבצק לנוח במשך 15 דקות.
  3. לשים שוב 3 דקות/פונקציית לישה.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מחלקים את הבצק לשניים, צרים מהבצק כדורים, מניחים כל כדור בקערה מקומחת, מכסים לניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך 3-4 שעות (או במקרר למשך 24 שעות. במידה וההתפחה נעשית במקרר יש להוציא את הבצק מהמקרר 45 דקות לפני עיצובו לפיצה.)

אופן ההכנה במיקסר:

  1. מכניסים קמח ומלח לקערת מיקסר המצויד באביזר הלישה ומערבבים 1 דקה במהירות בינונית.
  2. מערבבים בקערה קטנה מים, שמרים ושמן זית, יוצקים לקערת המיקסר ולשים 5 דקות במהירות איטית. מניחים לבצק לנוח 15 דקות.
  3. לשים שוב 6 דקות במהירות בינונית.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מחלקים את הבצק לשניים, צרים מהבצק כדורים, מניחים כל כדור בקערה מקומחת, מכסים לניילון נצמד ומניחים להתפחה למשך 3-4 שעות (או במקרר למשך 24 שעות. במידה וההתפחה נעשית במקרר יש להוציא את הבצק מהמקרר 45 דקות לפני עיצובו לפיצה.)

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL