חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

בצק פסטה ללא גלוטן

כמות: 400 גרם בצק

החומרים לבצק:

150 גרם קמח אורז מלא
50 גרם קמח תפוח אדמה
10 גרם קורנפלור
20 גרם קסנטן
170 גרם (3 יחידות) ביצים
15 גרם שמן זית

החומרים לקימוח:

60 גרם קמח תירס פולנטה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס קמח אורז, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור וקסנטן ומערבבים 10 שניות/ מהירות 6.
  2. מוסיפים את הביצים ושמן הזית ולשים 30 שניות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.מחלקים את הבצק לארבעה כדורים, עוטפים בניילון נצמד ושומרים בצד.
  3. מכניסים את לקערת בתרמומיקס קמח תירס לפולנטה וטוחנים 2 דקות/ מהירות 10 ושומרים בצד.
  4. מרדדים במכונת פסטה כל כדור בצק לעובי של 2 מ”מ (עד דרגה 6), מפדרים את דפי הסטה במעט מקמח הפולנטה למניעת הידבקות בין השלבים. משתמשים בעלי הפסטה בהתאם למתכון.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL