חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

גבינת קשיו

כמות: 250 גרם

החומרים:

250 גרם (2 כוסות) אגוזי קשיו מושרים במים 12 שעות

45 גרם ( 3 כפות) שמן זית

30 גרם ( 2 כפות) מיץ לימון

120 גרם  (חצי כוס) מים

10 גרם ( 1/2 1 כפיות) מלח

1 שן שום טרייה קלופה

1 כפית קליפת לימון  מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מסננים את אגוזי הקשיו, מכניסים אותם לקערת התרמומיקס וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים 10 שניות/ מהירות 7.
  3. דוחפים בעזרת המרית את האגוזים שנדבקו לדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 10 שניות/ מהירות 9.
  4. מעבירים את המחית לכלי אטום ושומרים במקרר. הגבינה תשמר במקרר כשבוע.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL