חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

הקצפת חלבון ביצה

כמות: 2-10 חלבונים מוקצפים

חומרים:

2-10 חלבונים

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס.
  2. מכניסים לקערה את  החלבונים ( 2 ) ומקציפים  3 דקות/ מהירות 3.5. (10 חלבונים- 5 דקות/מהירות 3.5).

FEINTIP

זמני הקצפה של חלבונים עשויים להשתנות בהתאם לטריות החלבון (חלבון ניתן לשמור במקרר עד לחודש ימים).

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL