חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

הקצפת שמנת

כמות: 250 גרם קצפת

החומרים:

250 גרם שמנת להקצפה קרה

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס.

2.  יוצקים לקערה את השמנת ומקציפים 30 שניות/ מהירות 3.5.

FEINTIP

זמני ההקצפה של השמנת עשויים להשתנות בהתאם לטמפרטורה ואחוזי שומן.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL