חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

חזה עוף

62° / שעתיים

חומרים :
4 יחידות חזה עוף (2 פרפרים חצויים)
1 וחצי כפיות פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח דק
3 כפות דבש
1 כפית גדושה פפריקה מעושנת
2 כפות קייג’ון

אופן ההכנה:

1. מחממים אמבט SousVide  ל-° 62.
2. מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול של העוף  מכניסים לקערה את חזות
העוף ומעסים עד שהם עטופים באחידות בתערובת התיבול.
3. אורזים את חזות העוף בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה-
     SousVide  למשך שעתיים.
4. מוציאים את השקית ובה נתח חזה העוף מאמבט ה- SousVide, מקררים
היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.

FEINTIP

מהחזה עוף ניתן להכין סלט סיזר ברוטב סיזר ושעועית ירוקה בוואקום.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL