חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

לימונדה טבעית

כמות: 2 ליטר

החומרים:

150 גרם סוכר

300 גרם קוביות קרח

2 לימונים שטופים וחתוכים לרבעים

1200 גרם מים

 אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10 לאבקת סוכר.
  2. מוסיפים את הקרח וטוחנים 20 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את הלימונים וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10.
  4. מפעילים את התרמומיקס 30 שניות/ מהירות 3 ובמהלך עבודת התרמומיקס יוצקים את המים דרך חור המכסה עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
  5. יוצקים את הלימונדה לקנקן ומגישים.

FEINTIP

גוונו והוסיפו כמה עלי נענע או בזיליקום ואפילו מעט גרגירי כוסברה טחונים להעשרת טעם הלימונדה.

ניתן לסנן את הלימונדה בסיום לקבלת לימונדה חלקה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL