חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מאפינס בטטה ואגסים

כמות: 12 מאפינס

החומרים:

300 גרם בטטה קלופה וחתוכה לקוביות של 3 ס"מ

200 גרם אגסים קלופים, ללא ליבה וחתוכים לקוביות של 3 ס"מ

150 גרם שמן צמחי (קנולה או תירס)

5 ביצים

200 גרם קמח

150 גרם פתיתי כוסמין

170 גרם סוכר חום

100 גרם צימוקים

1 כפית קינמון טחון

½ כפית אגוז מוסקט טחון

קורט ציפורן טחונה

5 גרם סודה לשתייה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות. משמנים ומקמחים קלות תבנית שקעים המתאימה לאפיית מאפינס.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס בטטה ואגסים וקוצצים 6 שניות/ מהירות 5. דוחפים את הפירות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס מדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 4 שניות/ מהירות 5.
  3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים 20 שניות/ מהירות 4. נעזרים במרית במהלך העבודה.
  4. יוצקים את הבלילה לשקעים שבתבנית עד ל-3/4 גובהם.
  5. מעבירים את התבנית לתנור ואופים בתנור 25 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת חדר ומגישים.

FEINTIP

שלבו פירות או ירקות שונים במקום הבטטה והאגסים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL