חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ממרח שוקולד ואגוזי לוז ( בסגנון נוטלה)

החומרים:

60 גרם אגוזי לוז
60 גרם סוכר
1 כפית סוכר וניל, תוצרת בית
10-20 גרם אבקת קקאו
90 גרם חלב
170 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
60 גרם שמן בוטנים (לבחירה) או 60 גרם שמן חמניות (לבחירה)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-160°C קולים אגוזי לוז על תבנית אפייה למשך 10 דקות ומצננים מעט.
  2. שמים סוכר וסוכר וניל בקערת הערבוב וטוחנים 20 שניות/מהירות 10.
  3. מוסיפים את אגוזי הלוז הקלויים ואבקת קקאו וטוחנים 20 שניות/מהירות 10. דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב.
  4. מוסיפים חלב ומבשלים דקות/100°C/מהירות 4ומערבבים דקות/מהירות 10.  דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב.
  5. מוסיפים שוקולד חלב ושמן בוטנים וממיסים 3 דקות/מהירות 3.
  6. מעבירים לצנצנת מעוקרת ואוטמים. מצננים, מגישים או מאחסנים במקרר עד לשימוש.

FEINTIP

  • החליפו סוכר וניל ב-1/2 כפית תמצית וניל טבעית, הוסיפו אותה בשלב 5
  • ממרח אגוזי הלוז ישמר במקרר כמה שבועות, או כמה ימים בטמפרטורת החדר.
  • החליפו חלק משוקולד החלב בשוקולד מריר.
  • וותרו על שמן הבוטנים לטובת ממרח מרוכז יותר, אולם המרקם יהיה פחות חלק וקטיפתי

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL