חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרנג שווייצרי של קצף חלבונים

כמות: 6 מנות

החומרים:

3 (100 מ"ל) חלבונים

200 גרם סוכר

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מוסיפים לקערה את החלבונים והסוכר ומקציפים 8 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 3, ללא פקק המידה השקוף.
  2. מצננים על ידי עיבוד של 4 דקות/ מהירות 3, מעבירים לשק זילוף ומשתמשים.

FEINTIP

המרנג יישמר במקרר כ-24 שעות.
ניתן לטחון את הסוכר לאבקת סוכר לפני תחילת העבודה; מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10 וממשיכים לפני המתכון.
לפני ההגשה מומלץ להשתמש בברנר על מנת לחרוך מעט את המרנג למראה מרשים במיוחד.
השתמשו בחלמונים שנשארו להכנת מיונז, הולנדייז או זביון בתרמומיקס.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL