חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק בורשט

כמות: 6 מנות

החומרים:

עלים מחמישה ענפי פטרוזיליה

200 גרם עגבניות בשלות חתוכות לקוביות

100 גרם בצל קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

100 גרם גזר קלוף וחתוך למטבעות של 2 ס"מ

200 גרם סלק קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

40 גרם שמן קנולה

150 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות של 2 ס"מ

100 גרם פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות של 2 ס"מ

200 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות של 1 ס"מ

1 ליטר מים

2 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס עלי פטרוזיליה וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. מורידים מדפנות הקערה את העלים הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים עגבניות וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4, מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  3. מעבירים לקערת התרמומיקס בצל וגזר וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  4. מוסיפים סלק ושמן ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.5.
  5. מוסיפים תפוחי אדמה, פלפלים, כרוב ומים ומבשלים 17 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  6. מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה הקצוצים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  7. מחכים כחמש דקות ומגישים חם.

FEINTIP

כף של שמנת חמוצה במרק ולחם שיפון יהיו תוספת נהדרת למרק.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL