חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק עגבניות וסולת

כמות: 4-6 מנות

החומרים:

החומרים למרק:

3 כפות שמן זית

1 בצל לבן קלוף וחתוך לקוביות

2 שיני שום קלופות

1 גבעול סלרי חתוך לקטעים

2 כפיות זרעי כוסברה טחונים

1 כפית כמון טחון

1.5 כפיות פפריקה

1 כף עלי זעתר טריים

1 כפית זרעי שומר טחונים

2 כפות רסק עגבניות

5 עגבניות קולפות וקצוצות גס (אפשר קופסת שימורים)

3 כפיות מלח

½ כפית פלפל שחור

1,500 מ"ל ציר ירקות (או מים)

1.5 כפות סוכר לבן

120 גרם סולת

2 כפות מיץ לימון טרי

3 כפות יוגורט יווני להגשה (אופציונלי)

עלי כוסברה לעיטור

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס בצל, שום וגבעול סלרי וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים שמן זית, זרעי כוסברה, כמון, פפריקה, עלי זעתר וזרעי שומר ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  3. מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים לאדות 2 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  4. מוסיפים עגבניות קצוצות, מלח ופלפל ומאדים עוד 2 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  5. מוסיפים מים וסוכר ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. ממשיכים לבשל עוד 20 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
  6. מפעילים את התרמומיקס 2 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 3. תוך כדי עבודת התרמומיקס מוסיפים באיטיות את הסולת דרך חור מכסה התרמומיקס.
  7. ממשיכים לבשל עוד 10 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 2.
  8. מוסיפים למרק מיץ לימון, יוצקים לקערות הגשה ומגישים חם. מומלץ לעטר בכף יוגורט ועלי כוסברה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL