חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

מרק קרם קישואים

כמות: 4 מנות

החומרים:

50 גרם בצל קלוף וחתוך לקוביות גדולות

1 שן שום קלופה

500 גרם קישואים חתוכים למטבעות של 2 ס"מ

500 גרם מים

1 כפית מחית ציר ירקות (או אבקת מרק ירקות)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

10 גרם חמאה (או שמן זית)

40 גרם גבינת שמנת

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים קישואים, מים, ציר ירקות, מלח ופלפל ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  3. מוסיפים חמאה וגבינת שמנת ומערבבים 1 דקה/ מהירות 4-8, מגבירים מהירות בהדרגה.
  4. מתקנים תיבול, יוצקים לצלחות הגשה ומגישים חם.

FEINTIP

זוקיני ירוק כהה או זוקיני צהוב יפיקו מרקים צבעוניים נהדרים. נסו אותם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL