חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סופלה גבינות

כמות: 10 מנות אישיות

החומרים:

150 גרם גבינת פרמזן חתוכה לקוביות של 5 ס"מ

40 גרם חמאה

40 גרם (¼ כוס) קמח

400 גרם (⅔1 כוסות) חלב

2 גרם (½ כפית) מלח

קורט פלפל

קורט אגוז מוסקט

5 חלמונים

6 חלבונים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. משמנים בנדיבות כלים אישיים חסיני חום ומפדרים בקמח.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את הפרמזן ומגררים 10 שניות/ מהירות 10. מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
  4. מכניסים לקערה את החמאה, הקמח, החלב, התבלינים ומבשלים 7 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. מצננים את התערובת ל-60 מעלות (כ-15 דקות)
  5. מוסיפים את החלמונים, הפרמזן המגורר ומערבבים 20 שניות/ מהירות 3. מעבירים לקערה בצד עד לשימוש.
  6. שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס.
  7. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מוסיפים לקערה את החלבונים ומקציפים 5 דקותמהירות 3.
  8. מפעילים את התרמומיקס 1 דקה/ מהירות 2 ויוצקים דרך פתח מכסה התרמומיקס את התערובת ששמרנו בצד. מוציאים את המטרפה.
  9. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומערבבים 15 שניות/ מהירות 2 לקבלת תערובת הומוגנית.
  10. יוצקים את הבלילה לגובה ¾ מהכלים האישיים ומכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

FEINTIP

הכינו את המנה בסמוך להגשה ולא מראש.

שימו לב! לא לפתוח את תנור האפייה בזמן האפייה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL