חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סורבה תות

כמות: 800-900 גרם

מרכיבים

500 גרם תותים טריים (או קפואים לאחר הפשרה)
100 גרם סוכר
300 מ”ל מים
מיץ מחצי לימון
5 גרם אבקת ג’לטין
30 מ”ל מים
1 חלבון ביצה (אופציונאלי)

אופן הכנה:

  1. מעבירים לסיר מים וסוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים 5-8 דקות עד לקבלת סירופ. מסירים מהכיריים ומניחים בצד.
  2. מרסקים תותים במעבד מזון עד לקבלת מסה חלקה ואחידה ומסננים דרך מסננת דקה.
  3. מערבבים יחד בקערה קטנה ג’לטין ומים, מניחים בצד וממתינים עד שכל המים נספגו בג’לטין.
  4. מעבירים את תערובת הג’לטין למיקרוגל ומפעילים על עוצמה גבוהה בפולסים של 5 שניות עד שהג’לטין נמס לגמרי והפך לנוזלי.
  5. מערבבים בקערה את סירופ הסוכר, מחית התותים, מיץ לימון ונוזל הג’לטין יחד עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. מעבירים את הבלילה למכונת Nemox ומפעילים. כאשר המסה מתחילה לקפוא ולהסמיך, ניתן להוסיף את החלבון לקבלת מסה תפוחה וקלילה יותר. ממשיכים לעבד עד לקבלת סורבה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL