חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלט גזר מתוק

כמות: 4 מנות

החומרים לסלט:

6 יחידות גזר קלופות וחתוכות למקטעים של 5 ס"מ

30 גרם עלי פטרוזיליה (עם גבעולים עדינים)

50 גרם פקאן סיני

החומרים לרוטב ויניגרט:

170 גרם מיץ תפוזים (מיץ מכ-3 תפוזים)

1 שן שום קלופה

2 כפות שטוחות סוכר חום דמררה

¾ כפית מלח

¼ כוס חומץ תפוחים

½ כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. יוצקים את מיץ התפוזים לקערת התרמומיקס ומבשלים 8 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה. מצננים בקערה בצד בזמן הכנת הסלט.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס 3 גזרים וקוצצים 4 שניות/ מהירות 6, חוזרים על הפעולה פעם נוספת עם שלושת הגזרים הנותרים, מעבירים לקערה בצד.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את הפקאנים וקוצצים 2 שניות/ מהירות 6. מוסיפים לגזרים.
  4. מכניסים לקערת התרמומיקס את עלי הפטרוזיליה וקוצצים 4 שניות/ מהירות 7. מוסיפים לגזר והפקאנים.
  5. מכינים את הרוטב: מכניסים שום לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  6. מוסיפים לשום את הסוכר, המלח, החומץ ומיץ התפוזים המצומצם.מניחים אל פקק המדידה השקוף במקומו מפעילים את התרמומיקס 1 דקה/ מהירות 5 ומזלפים בעדינות את השמן על מכסה התרמומיקס.

מערבבים יחד את רוטב ויניגרט עם הסלט ומגישים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL