חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

עוגיות חמאה

כמות: 30 עוגיות

החומרים:

250 גרם קמח לבן
100 גרם סוכר, ועוד לטבילה
100 גרם חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות
1 ביצה
1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180°C. מרפדים תבנית בנייר אפייה ושומרים בצד.
  2. שמים קמח, סוכר, חמאה, ביצה ואבקת אפייה בקערת הערבוב ומערבבים 20 שניות/מהירות 6.
  3. מפזרים סוכר על צלחת. צובטים כמות של כף מהבצק ומגלגלים לכדור קטן (Ø 3 ס”מ בערך). טובלים את צדו העליון בסוכר, מניחים על התבנית ומשטחים במזלג לצורת עוגייה עגולה. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק ואופים 20 דקות (180°C) או עד שהעוגיות מזהיבות קלות. מצננים על רשת צינון ומגישים או מאחסנים במכל אטום.

FEINTIP

הוסיפו בשלב 2 חומרי טעם טבעיים כמו סוכר וניל, קליפת לימון מגוררת, קליפת תפוז מגוררת, קינמון טחון או ג’ינג’ר מסוכר קצוץ.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL