חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פאדג’ שוקולד

כמות: תבנית פיירקס בגודל 25/20/6 ס"מ

החומרים:

350 גרם חמאה

350 גרם שוקולד מריר איכותי

200 גרם סוכר (1 כוס)

300 גרם ביצים גודל "M"

קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור אפיה לחום של 165 מעלות.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את השוקולד וקוצצים 10 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים לקערה את החמאה וממיסים 4 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 2 .
  4. מניחים את המטרפה במקומה על הלהבים ומוסיפים את הביצים והסוכר ומקציפים 2 דקות/ מהירות 3.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית האפיה ואופים 22 דקות.
  6. לצנן לפני ההגשה.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL