חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

פרגיות

62° / 90 דקות

חומרים :
8 יחידות פרגית ללא עור ועצמות
1 וחצי כפיות פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח דק
40 גרם קייג’ון

אופן ההכנה:

1. מחממים אמבט SousVide  ל-° 62.
2. מערבבים את כל חומרי התיבול בקערה.
3. מסדרים את נתחי הפרגית על משטח עבודה נקי ומתבלים בתבלינים באופן
אחיד.
4. אורזים את נתחי הפרגית בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לאמבט ה-
SousVide 
 למשך שעה וחצי. מקררים היטב במי קרח ומעבירים למקרר עד
שימוש.

FEINTIP

מומלץ להגיש עם גלייז BBQ

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL