חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

קרם אנגלייז חם בטעמים

כמות: 8 מנות

החומרים לקרם וניל:

80 גרם סוכר

¼ מקל וניל (או כף מחית וניל איכותית)

6 חלמונים

500 גרם חלב

250 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את מקל הווניל והסוכר וטוחנים 20 שניות/מהירות 10.
  2. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מכניסים את יתרת החומרים לקערה ומבשלים 9 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. יוצקים על המנה ומגישים.
  3. ניתן לצנן ולהגיש קר וכן לחמם אותו שנית 5 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.

FEINTIP

לקרם שוקולד מוסיפים 160 גרם שוקולד מריר בסעיף 2.

לקרם קפה מוסיפים 2 כפיות אבקת הקפה בסעיף 2.

לעוד רעיונות וגלידות על בסיס הקרם הזה נתן לעיין בפרק קינוחים ומנות אחרונות.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL