חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוטב בשאמל קלאסי

כמות: 600 גרם

החומרים:

40 גרם חמאה

40 גרם קמח

500 גרם חלב

1/2 כפית מלח

קורט פלפל שחור טחון

קורט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס חמאה וממיסים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  2. מוסיפים את הקמח ומבשלים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 6 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.
  4. מגישים כרוטב חם או משתמשים לפי הצורך.

FEINTIP

להכנה מהירה יותר הכניסו לקערת התרמומיקס את כל החומרים ובשלו 7 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4. רוטב בשמל הוא מרכיב חיוני בהכנת לזניה, גראטן ומילוי לקונכיות בצק עלים ומשמש כרוטב נפלא לירקות או דגים מאודים.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL