חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

רוטב פסטו בזיליקום

כמות: 300 גרם

החומרים:

80 גרם גבינת פרמז’ן

1 שן שום קלופה

30 גרם צנוברים

80 גרם עלי בזיליקום

6 גרם נוגד חימצון מונע השחרה ( אופציונלי )

מלח

פלפל שחור גרוס

120 גרם שמן זית

אופן ההכנה:

  1. שוטפים ומייבשים היטב את עלי הבזיליקום.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הגבינה, השום, הצנוברים, עלי הבזיליקום ונוגד החימצון מונע השחרה וקוצצים 12 שניות/ מהירות 7.
  3. מוסיפים את השמן זית והמלח ומערבבים 20 שניות/ מהירות 7. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  4. שומרים במקרר עד לשימוש.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL