חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

ריזוטו פסטו וזוקיני בהשראת איסה מוסקוביץ’

כמות: 4 מנות

החומרים:

החומרים לפסטו:

20 גרם ( ¼ כוס ) אגוזי מלך

20 גרם ( ¼ כוס ) צנוברים

2 שיני שום קלופות

עלים שטופים מצרור אחד של בזיליקום

½ כוס עלי כוסברה

1 כף עלי תימין טריים

2 כפות שמרי בירה

1 כפית מלח

¼ כוס מים

¼ כוס שמן זית

1 כף מיץ לימון טרי

חומרים לריזוטו

70 גרם (½ יחידה) בצל קלוף וחתוך לרבעים

1 שן שום קלופה

25 גרם (4 כפות) שמן זית

250 גרם ריזוטו איטלקי (אורז ארבוריו)

50 גרם (¼ כוס) יין לבן

550 גרם ( ¼ 2 כוסות ) ציר ירקות) או מים)

½ כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

3 זוקיני חתוכים לקוביות קטנות של 1 ס"מ

אופן הכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס אגוזים, צנוברים, שום, בזיליקום, כוסברה ותימין וקוצצים 5 שניות/ מהירות 7.מוסיפים את כל שאר חומרי הפסטו ומערבבים 20 שניות/ מהירות 6. טועמים, מתקנים תיבול במקרה הצורך ושומרים בצד. שוטפים את קערת התרמומיקס.
  1. מכניסים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5, מוסיפים שמן זית ומאדים 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1. מוסיפים אורז ויין ומאדים 2 דקות / 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2. מוסיפים לקערת התרמומיקס ציר ירקות, מלח ופלפל.
  2. מעבירים קוביות זוקיני לסלסלת הבישול ומניחים אותה במקומה בתוך קערת התרמומיקס, סוגרים את המכסה ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2. 
  3. מוציאים את סלסלת הבישול עם קוביות הזוקיני המבושלות, מוסיפים לקערת התרמומיקס את הפסטו ומערבבים 1 דקה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  4. יוצקים מהריזוטו לקערות אישיות, מניחים מעל קוביות זוקיני מאודות ומגישים חם.

מתכונים נוספים

התחדשנו!
אנחנו גאים להציג בפניכם את האתר החדש של FEINCOOK.
במידה ונתקלתם בבעיה כלשהי, נשמח אם תעדכנו אותנו:
INFO@FEINCOOK.CO.IL